Λευκάδα - Διαμερίσματα Φέτση στη Λευκάδα, στον Άγιο Νικήτα

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι νησί του Ιονίου Πελάγους και ανήκει στα Επτάνησα. Κατά μήκος της δυτικής πλευράς του νησιού θα επισκεφτείτε τις πασίγνωστες μαγευτικές παραλίες της! Η ενδοχώρα είναι ορεινή με πλούσια βλάστηση, ωραία θέα, και παραδοσιακά χωριά με πανέμορφη αρχιτεκτονική και ξεχωριστά εδέσματα με τοπικά προϊόντα. Οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο της Καρυάς.

Στη πόλη της Λευκάδας θα περιηγηθείτε στον πεζόδρομο, στην παραλία, στις πλατείες της, στο κανάλι και στα στενάκια της, θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στο γεφυράκι της, θα επισκεφτείτε το πολύ αξιόλογο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού, το Λαογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Φωνόγραφου.

Προσβάσεις: Είναι το μοναδικό νησί της Ελλάδας που έχει άμεση οδική πρόσβαση, από τη Στερεά Ελλάδα, μέσω μιας ειδικής γέφυρας στη βόρεια πλευρά, στην πρωτεύουσα του νησιού.

Έχει επίσης αεροπορική εξυπηρέτηση, μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου, που δέχεται διεθνείς πτήσεις και απέχει από το νησί 15 χιλιόμετρα. Η οδική απόσταση από την Αθήνα (μέσω Ρίου-Αντιρίου) είναι 385 χλμ κι από την Πάτρα 180 χλμ.
Καθημερινή θαλάσσια συγκοινωνία συνδέει τη Λευκάδα με δύο ακόμη νησιά του Ιονίου, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

 

 Στούντιο Φέτσης στην Ιθάκη

Στο Κιόνι στο πιο όμορφο χωριό της Ιθάκης, δημιουργήσαμε ένα παραδοσιακό μέρος για ήσυχες διακοπές. Το Κιόνι είναι μια ενδιαφέρουσα τουριστική περιοχή με γραφικά εστιατόρια και ψαροταβέρνες.