Άγιος Νικήτας - Διαμερίσματα Φέτση στη Λευκάδα, στον Άγιο Νικήτα
Μαγευτική τοποθεσία

Ανακαλύψτε το όμορφο νησί της Λευκάδας

Άγιος Νικήτας

Ένα από τα παραθαλάσσια χωριά, το πλέον όμορφο και παραδοσιακό είναι ο Άγιος Νικήτας, σημαντικό τουριστικό θέρετρο της Βορειοδυτικής Λευκάδας και απέχει από την πόλη της Λευκάδας μόλις 12 χιλιόμετρα. Το χωριό διασχίζουν τρεις πεζόδρομοι με κυριότερο εκείνον που ξεκινά από τον κεντρικό δρόμο και καταλήγει στη θάλασσα. Στον πεζόδρομο θα βρείτε ταβέρνες με πεντανόστιμο φαγητό, ουζερί, ένα μπαράκι, τρία μίνι μάρκετ, ζαχαροπλαστείο, καταστήματα δώρων και πρακτορεία ενοικίασης σκαφών. Πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων θα βρείτε στην αρχή του πεζόδρομου, στον κεντρικό δρόμο. Στο τέλος του πεζοδρόμου βρίσκεται η παραλία και τρεις καφετέριες.

Η βόλτα στους πεζοδρόμους του χωριού είναι μια απόλαυση, καθώς αυτοί διέρχονται ανάμεσα από τα παραδοσιακά σπίτια και συγκροτήματα προσφέροντας εξαιρετική θέα προς το χωριό και τη θάλασσα.

Η άριστη επομένως τουριστική υποδομή του χωριού, σε συνδυασμό με τον έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, την εξαιρετική θάλασσα και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, καθιστούν το συγκρότημά μας ιδανικό τόπο παραθερισμού, ξεκούρασης και πραγματικής απόλαυσης της φύσης.

 

 Στούντιο Φέτσης στην Ιθάκη

Στο Κιόνι στο πιο όμορφο χωριό της Ιθάκης, δημιουργήσαμε ένα παραδοσιακό μέρος για ήσυχες διακοπές. Το Κιόνι είναι μια ενδιαφέρουσα τουριστική περιοχή με γραφικά εστιατόρια και ψαροταβέρνες.